2010. június 15., kedd

Lesz mit hallgatni a nyáron!

Az elkövetkező egy hónap eléggé mozgalmasnak igérkezik trance berkekben. Egy kis gyűjtőmunkát végezve öt olyan megjelenés is várható, ami minden bizonnyal trance fan-ok ezreit örvendezteti majd meg. Nos nézzük a listát!
Elsőként a kanadai születésű Max Graham debütáló albumáról a 'Radio'-ról illene pár szót mondani. Max már elég régóta meghatározó figurája a szcénának, eddig viszont (ki tudja milyen okból) még nem jelent meg szerzői albuma, csak néhány mix CD-je. Június 25-én azonban lehull a lepel (az i-tunes-on már egy héttel korábban) s pörgethetjük a régóta várt Max Graham korongot (egy kis kedvcsináló hozzá). Az album nem lehet rossz, hiszen olyan számokat találhatunk rajta, mint a 'Dusky 2010' (a 'Does she know yet' 2010-es verziója), a 'Sun in the winter' és a 'Nothing else matter', emellett számtalan finomság vár még ránk.
Július 2-án André Tanneberger aka ATB új mixlemezzel jelentkezik 'Sunset Beach DJ Session' címmel. A tracklistát egyelőre titok övezi, viszont annyit már tudni, hogy jópár új saját szerzeménye is helyet fog kapni. A lazulós, tengerparti hangulatra építő válogatás a nyár egyik kellemes meglepetése lehet. Ízelítőnek itt a 'Midnight sun' az albumról.
Hamarosan kézbe vehetjük az Above & Beyond fiúk 'Anjunabeats Vol.8'-át is (pre-order), ami a világűrbe kalauzol majd bennünket (legalább is a borító alapján erre gondolok). A felhozatal elég combosnak ígérkezik, a label művészeinek legfrissebb alkotásai mellett felfedezhetünk pár klasszikust 2010-es változatban (David West 'Larry Mountains'-szát Juventa míg Alt+F4 'Alt F4'-ét Dan Stone remixelte). További érdekességéként felfedezhető egy MS54 mash up is, mégpedig az 'On a metropolis day', ami azonban már nem mai csibe, de örülünk neki.
Július 19-én lát napvilágot az 'Enhanced Sessions Vol. 2', amit Tritonal (akik a közelmúltban indították útnak label-üket az 'Air Up There Records'-ot) és Ferry Tayle rakott össze. Mindkét diszken jóságos muzsikákat találni, telitűzdelve a mixelők saját alkotásaival (more info).
Július 14-én a trance don Lange is odapörköl: ekkor jelenik meg ugyanis második albuma a 'Harmonic motion'. Panaszra nem lesz majd okunk, hiszen már önmagában a vendégvokalisták névsora is elég impozáns (Betsie Larkin, Emma Hewitt, Sarah Howells). További info itt.
Szóval lesz mit hallgatni a nyáron!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése