2011. január 28., péntek

Zeneajánló: Eelke Kleijn - Body language

Komolyan hihetetlen ez a pali, ontja magából a jobbnál-jobb zenéket. Még alig csengett le 'Untold stories' című albumának sikere máris attól független EP-kkel bombázza a nagyérdeműt. A Nervous Records-on megjelent 'Body language' két különböző ívet leíró darabbal érkezik.
A 'Body language' a deep house szépségeit foglalja keretbe. Aki kedveli a repetitív, puha string-ekkel és deep hangokkal felvértezett zenéket (Timewriter, Terry Lee Brown Jr. féle vonalat) annak száz százalék, hogy be fog jönni. Profin összerakott, igényes darab.
A 'Housey temp' egy kicsit tech-esebb irányba mozdul a ritmusszekciót illetően. A track-et egy vidám groove állítja pályára, majd egy arpeggio dallam kezd el megdolgozni bennünket, klasszikus deep house ágyazatba öntve. Nagy pacsit küldök innen is Eelke-nek, hogy ilyen szinten műveli a zeneszerzést. Aki kicsit visszariadt az 'Untold stories'-on képviselt hangzás miatt, most megnyugodhat, a kísérletezés itt nem kapott helyet. 10/10-es EP, mindenkinek ajánlom meleg szívvel.

Eelke Kleijn - Body Language


Label: Nervous
Stílus: House
Megjelent: 2011. január 18.

Tracklist:
1. Body Language (Original Mix) (7:44)
2. Housey Temp (Original Mix) (6:59)




1 megjegyzés:

  1. Tényleg elkapta az ihlet a srácot, nagyon magas színvonalon teljesít már jó ideje, és nem is tűnik úgy, mintha szándékában állna rontani...:D

    VálaszTörlés