2012. március 30., péntek

Zeneajánló: Audioglider, Reflection Soul, Ri9or

Rég volt már track-by-track ajánlónk, viszont mostanában annyira sok remek zenébe futottam bele, hogy lehetetlenség nem szót ejteni három igazán karakteres darabról, amik az elkövetkező hónapok kedvencei lehetnek. A menü nem más, mint a Morrison, az Indigo és a Carica Records egy-egy friss szerzeménye.

Audioglider - Destination Undefined [Morrison]

Speciel már elég régen leírtan Glenn Morrison-t, mint producert egyre populárisabb hangzása miatt, azonban, mint a Morrison Records label boss-a hibátlanul szelektál a beérkező demók közül.
Maga a 'Destination Undefined' úgy indul, mint egy érzelmes ambient utazás, majd valahol három perc táján a törékeny harmónia kap egy húzos groove-ot. Roberto Sodano aka Audioglider ezzel a húzással nem rontja el az összképet, sőt tovább árnyalja az amúgy sem gyenge összképet. Április 4-étől már beszerezhető!



Reflection Soul - Aurora Borealis [Indigo]
Reflection Soul a jövő nagy tehetsége lehet. Az orosz Robert Besmaternykh munkásságára egy Proton demo pool-os küldése kapcsán figyeltem fel, azóta követem a ténykedését, mint vadászkutya a szagot. A Mistique-n, Balkan Connection-ön, Lowbit-en is publikáló fiatalember az Indigo-n érkező 'Aurora Borealis'-szal elküld egy csillagközi túrára. Szépen kidolgozott  textúrák és remekül kivitelezett dallamvilág találkozik egymással. Must have ez is!



Ri9or - I Do Not Like Mushrooms [Carica Records]
Maradunk a tehetségekből kifogyhatatlan oroszoknál. Egyik kedvenc producerem Igor Hodorenko aka Ri9or tart erődemonstrációt technikai tudásáról az 'I Don't Like Mushrooms'-ban. Igazi epikus szerzemény férfi vokállal felvértezve, némi szimfónikus beütéssel. Lassú, komótos textúra, megkapó melódiával fűszerezve, ami a klubestek elején és végén működhet igazán. A tartalmas darabokra áhítozók egy ilyen zene hallatán tuti katarzist élnek majd át a táncparketten!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése