2012. augusztus 26., vasárnap

EP ajánló: Darragh Burke - Now Or Never

Talán szokatlan lesz a Stellar-soundhoz szokott füleknek a most következő EP, mivel a kiadó egy kevésbé ismert, tech house-os arcát hivatott promótálni. Az anyag elkövetője az ír Darragh Burke, aki dj-ként és producerként egyaránt űzi az ipart, megosztva magát a house progressive és tech-esebb ágai között. Ismeretségünk egy szimpla promó küldéssel kezdődött, majd hosszabb szünet után állt össze a végleges koncepció a 'Now Or Never' EP-vel kapcsolatban. Röviden summázva az underground és az oldskool house hangzás csatázik a mai zenei sztenderdekkel.
A kislemezt a 'U Are Listening' nyitja, ami egy lassan építkező tech house bomba. Egy synth riff köré épül a szám, amin a filter elég rendesen dolgozik. Bulik elejére perfekt választás a hangulat feltüzeléséhez. Orosz-ukrán barátunk Alexander B sem maradhatott le a kiadványról, mivel kvázi ő az a stabil tag, aki eme műfajt hitelesen prezentálja Stellar-berkekben. Átirata a megszokott, intelligens, sodrós, melegséget árasztó house vonalat erősíti. A címadó tétel kicsit pumpálósabbra veszi a figurát. Nem kell nagy zenei megfejtésekre gondolni, ez egy szög egyszerű produkció. A súlyos basszus pumpál egy stab oda-odaszúr, valamint egy férfi monológ ad ívet az egésznek. Mivel Cj Peeton-tól sem idegen a tech műfaj őt kértük föl második remixernek. Pont annyit tett hozzá az eredeti anyaghoz, hogy az még érdekesebb legyen úgy a lemezlovasok, mint a közönség számára. Beletett pár hirtelen váltást, karakteresebb motívumot, a végeredmény pedig magért beszél.

Feedbacks: 
Sima Deep: Nice EP. Tnx!!
Cj Peeton: You are listening Alexander B remix is my fav.
Vlada D'Shake: Yeah it's great! Will support!
K.E.L.: Now on ever original,Alexander B & Cj Peeton rmx for me.Thnx Nice E.P!
Jelly For The Babies: Nice! Support!
Kostas Vlantis: A true progressive sound pack. U Are Listening stands out, but I also like the NY style of Now Or Never!
Peter Meatman: Great EP!
Tim Benjamin: Solid stuff, thanks.
Reelaux: Now or Never original is my pick! thx!
Pavel Skinner: Cool & tough pack! 
Adnan Jakubovic: CJ Peeton for me. Tnx!
Dio S: I like both remixes. Thnx!!
Mitrinique: U Are Listening, original mix fits best in my sets! thanks for sending!
Shlomi B: Nice package! Remixes for me, Thanks!

Darragh Burke - Now Or Never

Label: Stellar Fountain Records
Katalógus szám: SFR 032
Stílus: Tech House
Várható megjelenés: 2012. szeptember 17.
Producer: Darragh Burke

Tracklist:
1. U Are Listening (Original Mix) (6:56)
2. U Are Listening (Alexander B Remix) (6:11)
3. Now Or Never (Original Mix) (6:49)
4. Now Or Never (Cj Peeton Remix) (6:09)








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése