2012. szeptember 30., vasárnap

Zeneajánló: Bobby Deep, Christos Fourkis, Alveol, Yone B, The XX

Eheti zeneajánló rovatunkba ezúttal csupa chilles zenével találkozhattok, köztük a görög baleári mester Christos Fourkis egyik "Lounge" remixével, a francia Yone B "ambient" átiratával, és a The XX projekt Angels' című számával, amit Andrea pompás "chill" remixében hallgathattok meg!

Bobby Deep - Angel (Christos Fourkis Longe Mix) 

Az első szám egy Bobby Deep zene, amiből Fourkis kreált egy Lounge-os, bedőlős verziót. A break-es alapra rápakolt egy fenomenális flamenkó gitárt, plussz olyan leheletfinom háttérzajokkal spékelte meg a produkciót, hogy mind a 10 ujjunkat megnyaljuk! Lounge függők számára kötelező darab!

Alveol - Alignment (Yone B remix) 
Aki manapság deep house zenéket hallgat, valószínűleg jól ismeri a Lovezone records hangzásvilágát, amely biztos garanciát jelent a minőségi zenékhez szokott füleknek! Nos, Alveol 'Aligment' című ep-je eleve remek darab, viszont Yone B Remixében abszolút csúcs track! A bevezetőben apró neszek hallatszanak, majd hirtelen elragad bennünket az áramlat, és kicsivel később az óceán mélyéről hallunk fantasztikusa szép dallamokat! :)

The xx - Angels (Andrea remix) 
A harmadik bemutatásra kerülő szám szintén kiváló zene. Egyetlen szépséghibája van csupán, hogy túl rövid! Viszont cserébe lélegzetelállítóan szép zenei textúrákat kapunk, amit egy egészen príma vokál egészít ki. Még azért annyit hadd mondjak el, hogy ha a fenti linkre kattintotok, akkor a remixer soundcloud-os profiljára léptek, ahol a zene Free leszedhető. Ha viszont a lenti videóra kapcsoltok, akkor az Official klipet nézhetitek-, illetve hallgathatjátok meg! :)

The xx - Angels (Andrea Remix) Official Video from Anthony Vernerey on Vimeo.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése